Tvorba počítačové hry vhodné pro opakování názvosloví organické chemie - Přílepková, Aneta (Jihočeská univerzita, 2016)
Diplomová práce je zaměřena na vytvoření počítačové hry (adventury) a následné uplatnění hry ve výuce chemie na základní škole, nebo nižším stupni víceletých gymnázií. Můžeme ji využít jako motivační prvek. Odehrává se v prostředí Jindřichova Hradce a její součástí je sada testů, které žáky zkouší z názvosloví organické chemie.
The creation of computer game convenient for the revision of organic chemistry nomenclature
Keywords: Motivace ve výuce; počítačová hra; Wirtermute engine; názvosloví organické chemie.; Study motivation; computer game; Wirtermute engine; organic chemistry nomenclature.