Návrh a ověření kondičního posilovacího programu zaměřeného na nárůst síly. - Babka, Vladimír (Jihočeská univerzita, 2006)
Hlavním úkolem mé bakalářské práce bylo navrhnout a ověřit v praxi jednoduchý kondiční posilovací program pro muže, kteří mají rádi pohyb a sport, ale nejsou registrovanými sportovci, vedenými profesionálním kondičním trenérem. Cílem posilovacího programu měl být nárůst síly. Do sledované skupiny se dobrovolně začlenilo 6 mužů ve věku 21 - 26 let. Pravidelně jsme se setkávali 3 x týdně po dobu třech měsíců. Před prvním cvičením jsem zapsal váhu, výšku, obvodové míry zkoumaných částí těla a procento podkožního tuku. Jednoduchými testovacími cviky jsem zjistil svalovou sílu před zahájením pravidelného cvičení posilovacího programu. Další měření jsem provedl po skončení tříměsíčního tréninku. Ověření jsem provedl podle průměru, směrodatné odchylky a pomocí T - testu.\\
Proposal and check market finishing programme strengthening specialized on growth force.\\
Keywords: Kondiční posilovací program; síla; svaly; cviky; měření; testovaný; posilování.\\; Fitness program; power; muscles; exercises; measurement.\\