Řízení lidských zdrojů ve vybraném podniku - Husová, Hana (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem bakalářské práce je charakteristika a zhodnocení řízení lidských zdrojů, posouzení jednotlivých personálních činností a navržení rámcových změn pro zlepšení činností v ŘLZ a konkurenční schopnosti podniku.
Human resource to sorted company
Keywords: plánování; získávání; výběr; přijímání; rozmisťování; odměňování; vzdělávání; hodnocení zaměstnanců; personální informační systém