Marketingová komunikace s důrazem na podporu prodeje - Jurková, Martina (Jihočeská univerzita, 2011)
Diplomová práce, zpracovaná na téma Marketingová komunikace s důrazem na podporu prodeje, je zaměřena na marketingovou komunikaci značek českých pivovarů společnosti Heineken Česká republika, a.s. Tato práce je věnována nástrojům podpory prodeje a jejich využití v gastronomických zařízeních a v maloobchodu. Cílem této práce je podrobně zanalyzovat nástroje podpory prodeje u dvou zákaznických segmentů, které jsou ve společnosti využívány, porovnat s nástroji, které jsou uváděny v literatuře a následně doporučit či nedoporučit další nástroje na podporu prodeje a navrhnout možná zlepšení pro současné nástroje.
Marketing Communications with an Emphasis on Sales Promotion
Keywords: marketingová komunikace; podpora prodeje; značka; zákaznické segmenty; pivovary; marketing communications; sales promotion; brand; customer segments; breweries