Učitelé středních škol v interakci se studenty s poruchami příjmu potravy - Procházková, Miluše (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem práce je teoreticky a empiricky zmapovat interakci učitelů středních škol se studentkami s poruchami příjmu potravy. Teoretická část bude obsahovat vymezení a popis klíčových pojmů a poznatků z oblasti poruch příjmu potravy a psychologie komunikace. Empirická část bude zaměřena na popis a porozumění interakcím učitel - student s poruchou příjmu potravy. Výzkum bude proveden pomocí kvalitativní metodologie (s důrazem na hloubkové rozhovory a popř. pozorování). Získaná data budou adekvátně analyzována a interpretována kvalitativním způsobem.
High school teachers in interaction with students with eating disorders
Keywords: poruchy příjmu potravy; škola; učitel; komunikace; interakce; eating disorders; school; teacher; communication; interaction