Multimediální materiál pro praktika z fyziky - Česák, Zdeněk (Jihočeská univerzita, 2009)
Předmětem této práce je získání, úprava a konečná prezentace souboru materiálů pro praktika z fyziky. Její součástí je tvorba interaktivních stránek a prezentace přes www rozhraní a jejich implementace do systému eAmos.
Multimedial physics course