Kvalita života dialyzovaných dětí - Lastovecká, Mária (Jihočeská univerzita, 2007)
Bakalářská práce na téma "Kvalita života dialyzovaných dětí" je věnována problematice dětí zařazených v chronickém dialyzačním programu. Cílem práce bylo zmapovat dopad onemocnění a zátěže léčby nejenom na celkový fyzický, ale z hlediska holistického pojetí jednoty člověka i na oblast psychickou a sociální.
The quality of life of dialysed children
Keywords: Kvalita života; Holismus; Renální insuficience; Renální selhání; Hemodialýza; Peritoneální dialýza.; Quality of Life; Holism; Renal Insufficiency; Renal Disease; Haemodialysis; Peritoneal Dialysis