Úloha franchisingu na trhu služeb - Pejsarová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2012)
Diplomová práce je zaměřena na analýzu poskytovaných služeb cestovního ruchu a doplňkových služeb na příkladech franchisingových řetězců. Práce je aplikována na Českobudějovické pobočky franchisingových firem McDonald´s, Fruitisimo Café a Bushman. Cílem práce je zhodnocení současných služeb, jejich šíře, hloubky a vnímání nabídky stávajícími i potenciálními hosty či klienty, načrtnutí možných zlepšení služeb do budoucna vzhledem k aktuální situaci na trhu a návrh nového produktu na zpestření nabídky.
The Function of Franchise in the Service Market
Keywords: franchising; trh služeb; dotazníkové šetření; hodnocení spokojenosti; mystery shopping; franchising; market of services; survey; rating of satisfaction; mystery shopping