Analýza systému vzdělávání a rozvoje pracovníků - Kavková, Radka (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem bakalářské práce s názvem ‚qAnalýza systému vzdělávání a rozvoje pracovníků'' je na základě zjištěných skutečností analyzovat systém vzdělávání a rozvoje pracovníků, hodnocení přínosu vzdělávání včetně návrhů změn v jeho systému. Bakalářská práce byla zpracována na Městském úřadě v Tachově.
Analysis of training and development staff
Keywords: vzdělávání; rozvoj pracpvníků; management; education; development staff; management