Interaktivní úlohy pro informatickou soutěž - Kadlec, Jan (Jihočeská univerzita, 2014)
Tato bakalářská práce se zabývá přípravou, tvorbou a vyhodnocením jednotlivých interaktivních úloh pro soutěžní webovou aplikací iBobr Bobřík informatiky. Dále se snaží objasnit a přiblížit technické a organizační problémy spjaté s nasazením těchto úloh a jejich uplatnění v soutěži.
Interactive tasks for informatics contest
Keywords: Soutěž; Bobřík informatiky; interaktivní; úlohy; flash; action script 2.0; Informatics; contest; Beaver; Bobřík informatiky; interactivity; flash; action script 2.0