Jednorázové a pravidelné investice prostřednictvím produktů pojišťoven - Brychcín, Karel (Jihočeská univerzita, 2010)
Práce analyzuje produkty na českém pojistném trhu týkající se možnosti investování a řeší modelové situace potencionálních klientů pojišťoven. Popisuje vznik, historii a účel pojišťovnictví, typy pojistných produktů a jejich charakteristiku, popis vybraných investičních produktů pojišťoven a srovnání výkonností vybraných investičních portfolií.
One-time and regular investments through insurance products
Keywords: pojištění; investiční životní pojištění; investice; kolektivní investování; produkt; insurance; investment life insurance; investment; collective investing; product