Tvorba vnitropodnikových směrnic ve společnosti zaměřené na výrobu a montáž elektrotechniky a elektroniky - Šeredová, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2017)
Vnitropodnikové směrnice představují pro společnost jeden z klíčových dokumentů, který přispívá k celkovému správnému chodu dané společnosti. Cílem bakalářské práce je vytvořit vybrané vnitropodnikové směrnice ve společnosti zaměřené na výrobu elektroniky a elektro-techniky, včetně seznámení se základními pojmy a informacemi, které souvisí s vnitropodnikovými směrnicemi.
Creating internal guidelines of the company focused on manufacturing and installation of electrical engineering and electronics
Keywords: vnitropodnikové směrnice; účetnictví; legislativní úprava vnitropodnikových směrnic; tvorba vnitropodnikových směrnic; bakalářská práce; internal guidelines; accounting; legal system of internal guidelines; creation of internal guideli-nes; bachelor thesis