Konopná produkce v podmínkách českého trhu - Pudilová, Klára (Jihočeská univerzita, 2015)
Práce je zaměřena na využití technického konopí v rámci jednotlivých hospodářských odvětví textilním, potravinářském, stavebním, papírenském a kosmetickém průmyslu. Dále se zabývá perspektivou produkce konopí pro léčebné účely v souvislosti s novelou Zákona o léčivech a nelegálním konopným trhem s obsahem THC nad 0,3 %.
Production of cannabis in contidions of Czech Republic
Keywords: Konopí; technické konopí; pěstování; produkce; hemp; industrial hemp; cultivation; processing; production