Monitoring revitalizace tůní v nivním údolí Petrovice u Měčína - Poláčková, Petra (Jihočeská univerzita, 2012)
Tato práce představuje návrh projektu na monitoring efektů plánovaného revitalizačního opatření, jehož cílem je vybudování tůní v nivním údolí Petrovice u Měčína.
The monitoring of restoration of pools in alluvial valley in Petrovice near Měčín
Keywords: revitalizace; monitoring; tůně; revitalisation; monitoring; pools