Systém rozvoje a vzdělávání pracovníků ve vybrané organizaci - Boučková, Aneta (Jihočeská univerzita, 2019)
Cílem této diplomové práce jsou návrhy změn systému vzdělávání a rozvoje pracovníků ve vybrané organizaci. Práce je zaměřena na oblast vzdělávání a rozvoje pracovníků v organizaci, kde dojde k provedení analýzy systému vzdělávání a rozvoje a následně dojde k vytvoření návrhu změn vzdělávacího systému vybrané organizace. První fáze této diplomové práce byla zaměřena na studium tuzemské a zahraniční odborné literatury, kde byly vymezeny základní pojmy z oblasti vzdělávání a rozvoje pracovníků. Po studiu odborné literatury byla oslovena společnost, ve které byla provedena analýza vzdělávání a rozvoje jejich pracovníků. Na základě provedených analýz došlo k vytvoření návrhu změn systému rozvoje a vzdělávání pracovníků ve vybrané organizaci.
Systems of education and development of employees in a selected company.
Keywords: vzdělávání; rozvoj zaměstnanců; systém vzdělávání; vzdělávání pracovníků; education; development of employees; education system; employee training