Sběr dat pro přípravu projekce pozemkových úprav - Valešová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2019)
Bakalářská práce je soustředěna na zpracování průzkumových prací v katastrálním území Bzí. Práce je vedena podle platné metodiky. První část bakalářské práce je věnována literární rešerši, která přibližuje téma pozemkových úprav a vysvětluje základní pojmy. Druhá část je věnována obsahu průzkumových prací, řešení a následného vyhodnocení. Třetí část se zabývá metodikou. Poslední praktická část se zabývá podrobným průzkumem terénu a vyhodnocují se shromážděná data pro zvolené katastrální území. Práce může sloužit jako podklad pro komplexní pozemkovou úpravu v katastrálním území Bzí.
Data collection for the land consolidation projection
Keywords: Průzkumové práce; katastrální území Bzí; pozemkové úpravy; metodika; Research work; cadastral area of Bzí; territorial modification; methodology