Vypracování podkladů pro záchranný program kriticky ohroženého druhu rozchodníku huňatého - Paroubková, Zdeňka (Jihočeská univerzita, 2016)
Tato bakalářská práce zahrnuje vypracování podkladů pro záchranný program kriticky ohroženého druhu rozchodníku huňatého (Sedum villosum), soupis lokalit výskytu tohoto druhu od roku 1990 po současnost a navržení vhodného managementu těchto lokalit. Součástí této práce je návrh projektu zaměřeného na testování ekologických nároků rozchodníku huňatého.
Drafting dokuments for an Action Plan of a critically endangered species Hairy Stonecrop