Diferencované pracovní listy při výuce fyziky na ZŠ - Štěrbová, Lada (Jihočeská univerzita, 2013)
Má diplomová práce se zabývá tvorbou diferencovaných pracovních listů při výuce fyziky na základní škole, konkrétně je soustředěna na optiku a akustiku. Pracovní listy se používají při výuce fyziky na základních školách. Jako zpestření a doplnění výuky, při následném procvičování doma, rozvíjení vybraných klíčových kompetencí, posilování logického a fyzikálního myšlení, získávání, osvojování a upevňování pojmů i dovedností z oblasti fyziky. Také v podpoře domácí přípravy i při žákovských mimoškolních experimentech.
Differential worksheets by physics education at basic school
Keywords: diferencované pracovní listy při výuce fyziky na ZŠ; fyzika; optika; akustika; differential worksheets by physics education at basic school; physics; optics; acoustics