Vztahy sourozenců s výrazným věkovým odstupem - Měšťanová, Květa (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem práce je popsat sourozenecké vztahy mezi dětmi s výrazným věkovým odstupem. Práce sleduje náhled sourozenců i názor rodičů.
Interactions among siblings with an age distance
Keywords: sourozenecké vztahy; výrazný věkový rozdíl; sourozenecké konstelace