Proměny výuky na středních školách vlivem e-learningových nástrojů - Kafka, David (Jihočeská univerzita, 2020)
Bakalářská práce se zabývá teoriemi učení a to neobehavioristickou, konstruktivistickou, kognitivistickou a konektivistickou teorií, také různými e-learningovými nástroji. V práci byla použita vícečetná případová studie, jejímž základem byly polostrukturované hloubkové rozhovory týkajících se e-learningových nástrojů. Hlavním cílem práce bylo zmapovat, jak se proměnil vzdělávací proces na středních školách vlivem e-learningových nástrojů, práce také obsahuje domácí přípravu žáků a jaké výhody a nevýhody s sebou používání e-learningových nástrojů přináší.
Changes of high school education due to online technologies
Keywords: E-learning; Vzdělávání; Střední Škola; Učitel; Žák; LMS; Moodle; E-learning; Education; High School; Teacher; Student; LMS; Moodle