Analýza mléčné užitkovosti u stáda holštýnského skotu - Kozáková, Tereza (Jihočeská univerzita, 2015)
Analýza vybraných vlivů na mléčnou užitkovost u stáda holštýnského skotu.
The analysis of milk performance in the group of holstein cattle
Keywords: skot; dojnice; mléčná užitkovost; věk při 1.otelení; mastitidy; cattle; dairy cow; milk performance; age at first calving; mastitis