Marketingová komunikace značky Fairtrade - Dudová, Klára (Jihočeská univerzita, 2015)
Bakalářská práce se zabývá marketingovou komunikací značky Fairtrade v obchodě Bylinné a klášterní produkty v Českých Budějovicích. Teoretická část je zaměřena na popis pojmů jako je marketingová komunikace, komunikační mix a jeho nástroje, následován vysvětlením pojmu značka a značka Fairtrade. Vlastní výzkum je složen z kvalitativního výzkumu ve formě hloubkového řízeného rozhovoru se zaměstnancem obchodu a kvantitativního výzkumu, konkrétněji dotazníkového šetření. Cílem této práce je na základě vytvořené analýzy doporučit návrhy změn v marketingovém komunikačním mixu značky Fairtrade v obchodě Bylinné a klášterní produkty.
Marketing communication of Fairtrade brand
Keywords: marketingová komunikace; nástroje marketingové komunikace; značka Fairtrade; marketing communication; marketing communications mix; brand; Fairtrade brand