Využití finančních prostředků z fondů EU pro rozvoj města Jindřichův Hradec - Jeroušková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2017)
Hlavním cílem diplomové práce je analýza využití finančních prostředků z fondů EU městem Jindřichův Hradec v programovém období 2007-2013. Diplomová práce je rozdělena do tří částí, a to část teoretickou, praktickou a část zhodnocující výsledky diplomové práce. Dílčím cílem je popis jednotlivých projektů, které město Jindřichův Hradec v daném období za finanční spoluúčasti fondů EU realizovalo, a jejich srovnání, zda jsou v souladu se strategickým plánem rozvoje města Jindřichův Hradec. Závěrečná kapitola zhodnocuje dosažené výsledky diplomové práce a navrhuje doporučení pro budoucí rozvoj města Jindřichův Hradec.
The usage of the financial resources of the EU funds for development of the town of Jindrichuv Hradec
Keywords: Evropská unie; Strukturální fondy; Financování; Regionální politika; Strategické plánování; Město Jindřichův Hradec; European Union; Structural Funds; Funding; Regional Policy; Strategic planning; Town of Jindrichuv Hradec