Předpoklady rozvoje komerčních služeb ve vybrané oblasti - Dolní Bukovsko a okolí - Postlová, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2009)
1. Popsat Dolní Bukovsko a okolí se zaměřením na danou oblast komerčních služeb 2. Provést situační analýzu 3. Vymezit předpoklady rozvoje dané oblasti komerčních služeb Při svém výzkumu bych ráda zjistila možné příčiny nedostatku požadovaných komerčních služeb občany a zároveň spokojenost podnikatelských subjektů poskytujících tyto služby v obcích. Komerční služby jsou neoddělitelnou součástí života lidí jak ve městech, tak v malých obcích. Dále pak rozhodují v nemalé míře i o cestovním ruchu v dané oblasti. Hlavním cílem mé bakalářské práce bylo stanovit doporučení, které by přispělo k dalšímu rozvoji komerčních služeb obce Dolní Bukovsko a okolí.
The assumptions of commercial services development in a chosen area - Dolní Bukovsko and Surroundings
Keywords: mikroregion; strategický dokument; monitoring mikroregionů; komerční služby; cz-nace; microregion; strategic document; monitoring of microregion; commercial services; cz-nace