Vzdělávání a rozvoj zaměstnanců ve vybrané organizaci - Milcová, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem této diplomové práce je analyzovat proces vzdělávání a rozvoje zaměstnanců, charakterizovat a zhodnotit stávající personální procesy, identifikovat potřeby zaměstnanců a podniku a navrhnout možné způsoby zlepšení stávající situace. Pro tento účel byla vybrána společnost Fabory CZ Holding s.r.o.
Education and development of employees in a particular organization
Keywords: vzdělávání; rozvoj zaměstnanců; zaměstnanci; metody vzdělávání; systém vzdělávání; podnikové vzdělávání; education; employee development; employess; methods of education; system of education; company education