Analýza současného stavu a návrhy pro budoucí rozvoj zvoleného podniku - Trčková, Petra (Jihočeská univerzita, 2007)
Cílem diplomové práce je analýza současného stavu podniku a dosažení komprace současných požadavků zákazníků s kapacitami dané firmy. Výsledkem této práce je navržení určitého zlepšení v řídících procesech a organizační struktuře firmy vedoucích k zajištění její konkurenceschopnosti. Pro řešení problémů vybrané firmy byly vytvořeny 3 návrhy. Jako nejvhodnější návrh byl vybrán ten, který přinesl optimální organizační strukturu pro nabízené množství zakázek a současně přinesl podniku nejvyšší zisky.
Analysis of contemporary state and suggestions for future development of chosen firm
Keywords: analýza; rozvoj; konkurenceshopnost; organizace; analysis; development; competitiveness; organization