Agenda firmy v tabulkovém kalkulátoru Microsoft Excel - Prouza, Petr (Jihočeská univerzita, 2008)
Tato práce se zabývá využitím programu MS Excel v praxi s použitím základních i složitějších funkcí. V mém případě půjde o zpracování firemní agendy pro firmu GEFOS, a. s., České Budějovice. Zpracovaná agenda se bude zabývat evidencí zaměstnanců, přehledem denní činnosti zaměstnance (základní pracovní doba, přesčasy atd.), automatickým vyplněním příkazu k pracovní cestě na základě vykonaných zakázek, návazností odpracovaných hodin na zakázky (dle čísla zakázky), rozšířením aplikace do jednotlivých středisek firmy (inženýrská geodézie, GIS atd.), dle požadavků firmy GEFOS, a. s., České Budějovice.
Spreadsheet program Microsoft Excel and company administration
Keywords: tabulkový; kalkulátor; microsoft; excel; agenda; firma; program; Microsoft; Excel; company; administration; spreadsheet