Výuka přírodopisu za pomoci hry - Kozlová, Marcela (Jihočeská univerzita, 2022)
Bakalářská práce se zabývá výukovými metodami v přírodopise a je konkrétně zaměřena na výuku formou her. Teoretická část práce obsahuje popis výukových metod, které jsou i dnes běžně používány a dále zaměřena na konkrétní formu výuky - didaktické hry. Praktická část práce je zaměřena na rozdíly mezi frontální výukou a výukou formou her.
Teaching Biology via playing games
Keywords: Výukové metody; hry; škola; přírodopis; Teaching methods; games; school; biology