Podněty pro sebereflexi studenta oboru pedagogika volného času - Urbanová, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2018)
Bakalářská práce představuje metodu sebereflexe, jako důležitou součást odborné přípravy. Sebereflexe jako nástroj profesního a osobnostního růstu pedagogů volného času. Úvodní část práce popisuje sebereflexi a cestu k ní a její souvislosti s reflexí a rozvojem reflektivního myšlení. Další část představuje požadavky na vzdělání a na osobnost pedagoga volného času, dle legislativy i nad její rámec. Závěrečná část práce popisuje místo odborné praxe a v jejím rámci představuje podněty pro sebereflexi.
Suggestions for Self-reflection of a Leisure Studies Student
Keywords: sebereflexe; reflexe; sebepoznání; odborná praxe; vysoká škola; kompetence; odborná kvalifikace; profesní růst.; Self-reflection; reflection; practise; high school education; leisure studies; competences.