Posun komfortní zóny a vliv na osobnostní rozvoj účastníků teambuildingových akcí - Dušek, Josef (Jihočeská univerzita, 2020)
Tato práce se věnuje posunu komfortní zóny a osobnostnímu rozvoji účastníků teambuildingových akcí. V první části jsou definovány klíčové pojmy jako jsou teambuilding, komfortní zóna, osobnostní rozvoj, motivace a stimulace. Další část práce prezentuje anketní šetření pomocí strukturovaných rozhovorů. Respondenti byli dotazování na své zkušenosti s posunem komfortní zóny a osobnostním rozvojem na takových akcích. Následuje analýza rozhovorů, díky které můžeme získat lepší vhled do dané problematiky. Cílem práce je definovat přínos teambuildingových akcí pro zaměstnance, dopad na osobnostní rozvoj jedince a jeho motivaci v oblasti posouvání komfortní zóny.
The shift of the comfort zone and personal development of participants in teambuilding events
Keywords: teambuilding; komfortní zóna; osobnostní rozvoj; motivace a stimulace; teambuilding; comfort zone; personal development; motivation and stimulation.