Využití diskových podmítacích strojů při minimálním zpracování půdy - Jíra, Václav (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem práce je přispět ke zdokonalení, rozšíření a poznání o možností využití diskových podmítačů v moderních technologiích minimálního zpracování půdy.
The use of disc harrow with minimal tillage
Keywords: Minimální zpracování půdy; diskový podmítač; podmítka; hlubší kypření; kvalita zpracování půdy.; Minimal tillage; disc harrow; stubble; deep loosening; the quality of tillage.