Podniková kultura ve vybrané firmě - Hanušová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2008)
V této diplomové práci se snažím popsat podnikovou kulturu většího podniku z Jižních Čech. Pomocí dotazníků a TBSD analyzuji kolektiv a pracovní prostředí podniku. Na základě zjištěných výsledků mohu navrhnout případná nová opatření a doporučení, která by napomohla ke zlepšení kultury podniku, tím i ke zvýšení produktivity pracovníků a ve svém důsledku pak i k vyšší efektivnosti podniku a zlepšení jeho postavení na trhu.
Corporate culture in selected company
Keywords: Podniková kultura; přestavy; přístupy; hodnoty; řízení lidských zdrojů; hodnocení pracovníků; motivace pracovníků; odměňování pracovníků; lidský kapitál; rozvoj lidských zdrojů; vzdělávání; znalostní management; učící se organizace.; Corporate culture; ideas; admissions; merits; human resource management; employee evaluation; employee motivation; employee remuneration; human capital; development of human resources; education; managementś knowledges; learning organisation.