Příměstský tábor se zaměřením na cyklistiku - Kočovská, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2020)
Tato bakalářská práce se zabývá rozdíly mezi příměstským a letním pobytovým táborem. Práce je výhradně teoretická. Po vymezení základních pojmů popisuje jednotlivé typy táborů, vymezuje cyklistiku jako sport, jelikož konkrétně na cyklistický příměstský tábor je práce zaměřená. V práci jsou popsaná specifika cyklistického příměstského tábora a je zde kladen důraz na bezpečnost týkající se tohoto sportu. V závěru práce je stručně zmíněna organizace příměstského tábora, možnosti propagace a návrh cyklistických aktivit.
Suburban camp focused on cycling
Keywords: příměstský tábor; letní pobytový tábor; volnočasová aktivita; cyklistika; bezpečnost; suburban camp; summer camp; leisure activity; cycling; safety