Mediální výchova v předmětu občanská výchova (návrh pracovních listů) - Zifčáková, Monika (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce pojednává o začleňování Mediální výchovy do předmětu Výchova k občanství na základní škole formou pracovních listů. Cílem práce je vytvoření pracovních listů k předmětu Mediální výchova. Pracovní listy mají přispět k rozvoji znalostí a dovedností v oblasti Mediální výchovy. Témata pracovních listů jsou zvolena tak, aby se dala využít k výuce Výchovy k občanství na ZŠ. Témata jsou následující: média, reklama, internet, tištěná média, film, politika a globalizace
Media education in the subject of civic education (design worksheets)
Keywords: Mediální výchova; Výchova k občanství; pracovní listy; Media Education; Citizenship; worksheets