Optimalizace vybraných administrativních procesů - Kavříková, Patricie (Jihočeská univerzita, 2017)
Tato bakalářská práce se zabývá optimalizací administrativních procesů. V první části práce je popsána teoretická část, kde se popisuje základní problematika procesů, mapa procesů a zlepšování procesů, k této kapitole byla použita převážně odborná literatura. Ve druhé části je představena vybraná společnost XY, s.r.o. a dále je zpracována praktická část práce. Zde je vytvořena mapa procesů, popsány procesy společnosti, dále jsou popsány administrativní procesy a jejich optimalizace. Tyto procesy byly vybírány za pomoci zaměstnanců společnosti, kritéria, podle kterých se vybíralo, byly frekvence, čas a náklady. Optimalizace procesů je také cílem této práce. S pomocí zaměstnanců společnosti se tento cíl povedlo splnit, zlepšené procesy by mohly vést k lepší situaci v podniku, díky úspoře času a nákladů.
Optimization of Select Administrative Processes
Keywords: proces; administrativní proces; mapa procesů; optimalizace; process; administrative process; process map; optimization