Autonomní robot pro měření uzavřených prostor - Kluger, Ondřej (Jihočeská univerzita, 2014)
Bakalářská práce se zabývá vytvořením mobilního robotického prostředku pro měření uzavřených prostor. Popisuje jednotlivé komponenty mobilního robotu a jejich funkci. Dále se práce zaměřuje na různé druhy podvozků mobilních robotů a jejich vhodnost pro konkrétní aplikaci.
Autonomous robot for measurement of enclosed areas
Keywords: Metoda měření vzdálenosti; Mobilní robot; Vývojová platforma; Podvozek mobilního robotu; Method of distance measurement; Mobile robot; Development platform; Chassis of the mobile robot