Komplexní pojištění ve firmě zabývající se autobusovou a nákladní dopravou - Filipová, Hana (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce se zabývá neživotním pojištěním, a to povinným ručením a havarijním pojištěním aplikovaném na danou společnost. Porovnávala jsem produkty s více pojišťovnami a snažila se najít lepší variantu pojištění pro podnik.
Complete insurance in the company dealing with bus and truck transport
Keywords: povinné ručení havarijní pojištění pojišťovny vozový park komplexní pojištění; compulsory insurance accident insurance insurance company fleets complete insurance