Způsob ošetřování ran sestrou v primární péči - Havlová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2007)
Bakalářská práce se věnuje problematice ošetřování ran tzv. vlhkou metodou v agenturách domácí péče v Jihočeském kraji. Zjišťuje, zda jsou sestry domácí péče v Jihočeském kraji seznámeny s metodou vlhkého ošetřování ran a zda tuto metodu při své praxi využívají.
The method of wound treatment by nurse in primary care
Keywords: Zdravotní sestra; Ošetřování ran; Vlhká metoda; Moderní obvazové materiály; Primární péče; Domácí péče; Nurse; Nursing of wounds; Wet method; Modern dressing materials; Primary care; Home care