Sezónní růst a změny zásobních sacharidů u druhu Molinia arundinacea. - Fikotová, Ludmila (Jihočeská univerzita, 2007)
Ve své práci jsem se zabývala vlastností růstu u druhu Molinia arundinacea na lokalitě Čertoryje v Bílých Karpatech a pomocí pravidelných odběrů jsem zjištovala, jak se mění obsah zásobních sacharidů v bazálních internodiích a kořenech.
THE GROWTH AND SEASONAL CHANGES OF CARBOHYDRATE STORAGE OF MOLINIA ARUNDINACEA
Keywords: Zásobní sacharidy; Bílé Karpaty; Bezkolenec rákosovitý.; Key words: Carbohydrate reserves; meadow; Molinia arundinacea; tussock grass.