Vliv technologie zpracování půdy na výnosy plodin - Doskočil, Petr (Jihočeská univerzita, 2007)
V podniku Jistuza Studená byla řešena problematika zpracování půdy s ohledem na výnosy plodin a jejich ekonomiku pěstování.
Influence of soil cultivation on crop yields
Keywords: ekonomika pěstování; zpracování půdy; výnosy plodin.; ecomy of cropping; soil cultivation; crop yields.