Možnosti využití nekonvenčních způsobů péče v prevenci a léčbě mastitid u krav. - Janoušková, Alena (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem práce je posoudit, zda homeopatie, nebo jiné nekonvenční způsoby, by mohli být využity v léčbě či prevenci mastitid u krav, a zároveň měřením základních mikroklimatických ukazatelů zjistit, jestli má stájové klima vliv na výskyt zánětů mléčné žlázy.
INFLUENCE OF ALTERNATIVE METHODS IN TREATMENT AND PRECAUTION OF COW MASTITIS
Keywords: krávy; mastitidy; mikroklima; cows; mastitis; microclima