Tvorba reklamní kampaně ve vybrané společnosti - Mužíková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2014)
Diplomová práce je zaměřena na vytvoření reklamní kampaně pro Krasobruslařský klub Plzeň. Práce je rozdělena do dvou částí teoretické části a praktické části. Teoretická část diplomové práce definuje základní pojmy a vymezuje sestavení reklamní kampaně. Praktická část na základě znalostí získaných z teoretické části detailně popisuje proces naplánování reklamní kampaně. Na základě tohoto plánu je kampaň realizována a výsledky jsou poté vyhodnoceny. Poslední část diplomové práce přináší návrhy na zlepšení pro reklamní kampaň klubu v budoucnosti.
Creating an advertising campaign in a selected company
Keywords: reklama; reklamní kampaň; média; rozpočet; plán; reklamní prostředky; hodnocení; návrh; advertising; advertising campaign; media; budget; schedule; advertising; ratings; suggestions