Tvorba a aplikace systému finančně ekonomického hodnocení na konkrétním podniku - Solarová, Diana (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem mé bakalářské práce je, na základě údajů z účetnictví vytvořit systém finančně ekonomického hodnocení podniků vhodný k analýze konkrétní společnosti. Bakalářská práce se bude zabývat společností Borgers CS, která podniká v automobilovém průmyslu. Analýza bude provedena na této společnosti od roku 2009 do roku 2014 s použitím vybraných metod, které pomohou zhodnotit celkovou finanční situaci společnosti.
Application of financial economic rating system to evaluation of chosen company
Keywords: Finanční analýza; likvidita; DuPont; rentabilita; Financial analysis; liquidity; profitability; debt