Motivace a hodnocení zaměstnanců vybraného podniku - Hrabáčová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2014)
Hlavním cílem mé práce bylo zjistit, jaká je motivace a hodnocení pracovníků ve vybrané firmě. V první části práce jsem nejprve nastudovala potřebnou teorii, kterou sem pak aplikovala v praktické části mé práce - analyzovala hodnocení a motivaci vybrané firmy a v závěru navrhla možná zlepšení.
Motivation and evaluation of employees of selected company
Keywords: motivace; hodnocení pracovníků; odměňování pracovníků; benefity; manažeři; motivation; evaluation of stuff; remuneration of stuff; benefits; managers