Viral marketing - Bláhová, Adéla (Jihočeská univerzita, 2012)
Hlavním cílem bakalářské práce s názvem Viral marketing je zhodnocení současného stavu viral marketingu na základě analýzy jednotlivých vybraných virálních kampaní, dále posouzení výhod a nevýhod použití tohoto marketingového nástroje. Následně jsou stanovena doporučení, pro jaké firmy je viral marketing vhodnou formou propagace.
Viral marketing
Keywords: viral marketing; Internet; Facebook; Youtube; virální kampaň; viral marketing; Internet; Facebook; Youtube; viral campaign