Tvorba systému interaktivních prvků pro uživatelské obrazovky - Adámková, Eva (Jihočeská univerzita, 2018)
Diplomová práce se zabývá problémem systému interaktivních obrazovek (dashboards). Zaměřuje se na analýzu jejich interaktivních prvků (widgets), jejich účel a reálné užití z pohledu konfigurace a konečného zobrazení. Dává důraz také na analýzu vstupů a datových toků vybraných interaktivních prvků. Cílem práce je pak na základě této analýzy vytvořit návrh a implementaci systému pro správu celého životního cyklu interaktivních prvků.
Creation of interactive widgets and dashboards system