Porovnání starších a novějších vyučovacích metod hry na akordeon - Paclíková, Hana (Jihočeská univerzita, 2012)
Tato bakalářská práce se zabývá popisem, porovnáním a celkovým zhodnocením starších a novějších výukových metod ve hře na akordeon, které jsou používány v akordeonových školách autorů českých, ale i německých a slovenských. Práce mapuje především přístup jednotlivých autorů k daným vyučovacím technikám
Comparison of older and newer teaching methods of playing the accordion
Keywords: akordeon; učebnice; popis; porovnání; hodnocení; recenze; postupy; Česká republika; Slovensko; Německo; accordion; textbook; discription; comparing; assessment; review; methods; Czech republic; Slovakia; Germany