Řízení lidských zdrojů v národní agentuře NAKIT - Hynková, Barbora (Jihočeská univerzita, 2020)
Diplomová práce se zabývá analýzou řízení lidských zdrojů v podniku NAKIT. Zajímá se také o moderní metody v řízení, které jsou využívány. V teoretické části jsou popsány definice a činnosti, kterými se řízení zabývá. V praktické části je popsán podnik a sestaven dotazník pro vedoucí pracovníky, který je následně vyhodnocen a zjištěné výsledky jsou analyzovány. V závěru práce jsou sepsány výsledky a návrhy, které by mohli zlepšit stávající situaci.
Human Resources Management in NAKIT National Agencies
Keywords: řízení lidských zdrojů; moderní metody; zaměstnanci; vedení; vzdělávání; human resource management; modern metods; employee; managing; training