Trh s mléčnými výrobky v Jihočeském regionu - Rokosová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce je zaměřena na trh s mléčnými výrobky v Jihočeském regionu. V bakalářské práci jsou popsány druhy mlék, mléčných výrobků a jejich charakteristiky. Dále jsou zde uvedeny inovační směry, způsoby prodeje a několik mlékárenských firem z Jihočeského regionu.
The market for dairy products in the South Bohemia Region