Soubor video tutoriálů pro výrobu DPS pomocí programů KiCAD, FlatCAM a hobby CNC frézky - Falada, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2021)
Tato bakalářská práce se zabývá návodem v podobě video tutoriálů k vytvoření plošného spoje. Pro návrh jsou zde zvoleny programy KiCAD a FlatCAM a pro samotnou výrobu je pak použita hobby CNC frézka. Po zhlédnutí video tutoriálů by měla daná osoba být schopna navrhnout a vyrobit jednoduchý plošný spoj dle zmíněné metody a mít představu o konstrukci složitějších plošných spojů.
A set of video tutorials for PCB production using KiCAD, FlatCAM and hobby CNC milling machine
Keywords: video tutoriály; destička plošných spojů; návrhy schématu; KiCAD; FlatCAM; frézování; vrtání; video tutorials; printed circuit board; scheme designs; KiCAD; FlatCAM; milling; drilling